Vuoden snöggurilaisen 2022 äänestys

12.11.2022

Kiitos kaikille vuoden snöggurilainen "ilmiannoista"!

Äänestä 18.11.2022 mennessä. Vuoden snöggurilainen julkaistaan 19.11.2022 jäsentapahtumassa!

Ehdokkaat aakkosjärjestyksessä:

Petti Falck

Petillä on paljon hyviä ideoita ja hän on toiminut aktiivisesti Snöggurin hallitustyössä.

Pitänyt kerhon koossa. Tehnyt isosti töitä ja toiminut järjen äänenä. Huolehtinut upeasti myös uusista hallituksen jäsenistä.

Petti on tehnyt pyyteetöntä työtä seuran hyväksi ja puurtanut monen edestä.

Petti on työmyyrä ja antaa paljon itsestään seuralle, ahkera ja iloinen Snöggurilainen.

Sitkeästi hyvällä huumorilla, positiivinen ja innokas oppimaan uutta!

Aina valmis toimimaan, osallistuva ja tekevä, aina valmis.

Tiina Harrinkari

Aikaansaava ja tehokas järjestyksen ihminen. On toimeenpannut ja mahdollistanut kuluvana vuonna useita Snöggurin tekemisiä ja tapahtumia.

Anu Hietikko

Rohkeasti lähti tekemään isoja kilpailuita, ensikertalaisena.

Anniina Trygg

Loistava puheenjohtaja, luotsasi Snögguria läpi koronakauden, nosti loistoonsa takaisin.

Johanna Veijanen

Kulissien takana touhuava työmyyrä. Monessa mukana - toimii aktiivisesti sekä paikalliskerho- että kansallisella tasolla.

Kuka heistä on vuoden snöggurilainen 2022?

Vuoden snöggurilainen 2022 *